Lekvrije urinaal

Moeite met lopen, aan de rolstoel gebonden, iemand die u komt helpen met opstaan.. geen toilet boven De Spil Pruf urinaal is in al deze gevallen uw rechterhand!

Iets inleveren van onze zelfstandigheid is voor een ieder moeilijk. Maar de toiletgang is daarbij ook iets wat we graag privé houden. Helaas is dit niet voor iedereen nodig.
Urinaal.nl wil u helpen. Wij bieden u een lekvrije discrete urinaal aan. Deze urinaal heeft een blauwe ondoorzichtige kleur waardoor de urine in de urinaal niet zichtbaar is. 

Deze urinaal voorkomt dat u morst of lekt. Hierdoor zal u zelfvertrouwen groeien omdat u weet dat de urine er niet meer uit komt als deze eenmaal in de urinaal is.  Nare geurtjes behoren dus tot de verleden tijd!

Nu is deze discrete urinaal niet alleen maar geschikt voor u als u bedlegerig bent, maar kan deze urinaal ook een uitkomst bieden als u veel onderweg bent. De toiletten bij een tankstation laten vaak veel te wensen over.. Uw eigen urinaal voor onderweg, zodat u zich niet meer ongemakkelijk hoeft te voelen..

Kortom, twijfel niet langer, en gun u zelf dit kleine geschenk wat zorgt voor een hoop gemak!

Wat betekent deze urinaal concreet voor u:

  •   Minder vaak uw bed of de vloer moeten verschonen omdat de urinaal lekte.
  •   Vermindert hinderlijke geurtjes.
  •   Eenvoudig op te hangen aan stoel of rolstoel
  •   Meer zelfvertrouwen!

Kijk ook eens voor meer informatie en praktische filmpjes over beter thuis wonen op: www.samenbeterthuis.nl

Bestel hier de lekvrije urinaal.

 

Lees hier meer over: lekvrije urinaal ook geschikt voor vrouwen!